Üdvözöljük a Gerend Kft honlapján!

Cégünk 1994-ben alakult svájci-magyar vegyesvállalat. Az agrár-közgazdász ügyvezető-tulajdonos Gerber Johann irányításával kezdtük meg alakuláskori fő tevékenységünket a tenyész- és hízónyúl előállítását. A nagyüzemi hibrid törzstelep zöldmezős felépítéséhez közvetlenül importáltuk a korszerű Nyugat-Európai technológiát, mert azok a hazai piacon teljesen hiányoztak a kínálatból. Ez a tapasztalat indította el az állattenyésztés mellett a mezőgazdasági termelőeszközök ezen belül az állattenyésztési technológiák behozatalát és nagykereskedelmét.
Az évről-évre folyamatosan bővülő nyúltelep mellett 1998-ra mégis a kereskedelem került túlsúlyba és lett a cég fő tevékenysége.

A kezdetektől fogva céltudatos munkával és a termékekkel szerzett saját, termelői tapasztalatokra alapozva válogattuk össze a Nyugat-Európai piacról azt a széles termékpalettát, mely a hazai állattartás igényeinek, minőségi elvárásainak és anyagi lehetőségeinek megfelelő.
Igy lettünk számos elismert, nagymúltú technológia gyártónak (Roxell, Fancom, Meneghin, ACO…) kezdetektől a hazai forgalmazói. A széles termékpaletta lehetőséget nyújt minden esetben "telepre/projektre szabott" megoldások összeállítására! Ezen cégekről és termékpalettájukról a Beszállítók menüpont alatt bővebben is olvashatnak.

Számos hazai referencia telepünkön partnereink személyesen is meggyőződhetnek termékeink megbízhatóságáról, korszerűségéről, az általuk nyújtott előnyökről és elért eredményekről. Kívánságukra teleplátogatást és személyes konzultációt szervezünk referencia telepeink tulajdonosaival.

Üzleti kapcsolatainkban a fő hangsúlyt a megbízhatóságra, a pontosságra, a minőségi munkára helyezzük. Partnereinkkel hosszútávú együttműködésre törekszünk, melynek alapja az értékesítésen túl a technológiák beépítése üzemkész átadása, a folyamatos szervizelés és tanácsadás biztosítása.

Legyen regisztrált partnerünk és ismerjen meg bennünket egy személyes találkozón keresztül!
Várjuk jelentkezést, ajánlatkérését!

A Gerend kft. részt vesz a GINOP-8.3.5-18/B azonosító jelű Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramban, melynek célja a mikro-, kis- és középvállalkozások likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása, amelyekre a Termékleírás alapján a költségek elszámolhatók. 

Forrás : http://www.ifarm.hu/gerend